Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "Универзијада"

Во Хрватска, поточно во Ријека и Загреб веќе месец дена се одржуваат 3-тите Европски Универзитетски игри - Универзијада во 21 спорт. Македонските каратистки во најтешката дисциплина - екипни борби, успеаја да го освојат бронзениот медал, прв во Македонската карате историја. Медалот го освоија студентките на универзитетот св. Кирил и Методиј - Скопје,

Read More