Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "удари"

Google сака да прерасне и во сериозен автомобилски гигант со првата серија на целосно автономни возила кои самите се управуваат, потоа со нови технологии за избегнување на судири и инстант кочења во аларманти ситуации, како и најновата идеја за спасување на човечки животи. Google поднесе патент

Read More