Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "убиена"

Британска туристка денеска е убиена во напад со нож извршен во ерусалимскиот стар град. Жената повеќепати била избодена додека се возела со трамвај. Таа била веднаш хоспитализирана, но подоцна им подлегнала на раните. Израелските медиуми јавуваат дека уште една трудна жена е повредена, како и

Read More

Слаџана Станковиќ, службеничката од српската амбасада која беше киднапирана во Либија, а потоа и убиена во воздушните напади на американски воени авиони, три години претходно пишувала писма до министерството за надворешни работи на Србија во кои буквално молела да биде вратена во својата земја. Српски

Read More

Пензиониранта новинарка во Радио-телевизија Војводина, Јарослава Дугошија Добренов (80) е брутално убиена во својот дом, по караницата со Билјана Ј. (50) за коja и претходно има издадена потерница за кражба во Сремска Митровица. Старицата е пронајдена во локви на крв во куќата на улица „Никола Тесла„

Read More