Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Тв 21"

Личното обезбедување на поранешниот премиер Никола Груевски не влегло во дворот на „ТВ 21“ и не му наложило на новинарот Кристијан Ландов да избрише снимки од мобилниот телефон. Ова било наведено во одговорот на Секторот за внатрешни контрола и професионални стандарди на Министерството за внатрешни

Read More

Министерството за внатрешни работи денеска демантира дека припадниците на обезбедувањето на поранешниот премиер Никола Груевски упаднале во „ТВ21“. Тие, како што ссе наведува во соопштението, дејствувале во согласност со планот и со задачите. „Припадниците од Министерството за внатрешни работи кои се дел од одделот за обезбедување,

Read More

Од телевизија 21 се пожалија дека обезбедувањето на Никола Груевски неовластено влегло во дворот на медиумот и го земале телефонот на еден од нивните новинари за да ги избришат сликите кои тој ги направил од екс премиерот додека бил на прошетка низ улица „Македонија“. Според ТВ

Read More

ДИК даде согласност за избирачкиот список и вели дека е прочистен, но медиумите не престануваат да бараат фантоми. Потрагата успешна. Тв 21 откри неколку лица со по две лични карти. Со различни податоци, а иста форографија.

Read More