Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "турски амбасадор"

Возачот на турскиот амбасадор О.С. вчера попладне бил истепан пред Министерството за култура поради турското знаменце на службениот „мерцедедес“ на турската амбасада во Скопје, потврди МВР. Возачот пријавил во полиција дека вчера околу 16.15 часот додека бил паркиран со службеното возило пред Министерството за култура, непознато

Read More