Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "црн"

Според почетните резултати од преднарачките кои фановите ги вршат најпопуларен од новите модели на Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus е тој со црна боја на маската, пренесува Телефони. Без оглед на повисоката цена најмногу се бара Galaxy S8 Plus Midnight Black, па според Samsung полека

Read More

Црниот дроб како еден од најважните органи ги преработува сите токсини кои се внесуваат во организмот. Природната детоксикација е најдобар начин за одржување на неговата витална функција. За соодветно да се прочисти овој орган треба да се пие барем два литра вода дневно, да се дише

Read More

Продолжениот викенд заврши трагично. Голем број сообраќајни несреќи, неколку жртви и многу повредени. Речиси немаше регион во земјава каде не се случи сообраќајна трагедија. Возило со огромна брзина влета во вензинска станица при што двајца се повредени. Од водите на Вардар, кај место викано Ломи, во

Read More