Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Троцки"

Троцки и Ѓоковиќ се пријатели надвор од терените, па често знаат да се шегуваат меѓу себе, но овој пат на Троицки му се испушти во јавност. Додека Ѓоковиќ одеше накај теренот за тенис, Троицки до довикна со: „Ноле, бакни ме доле!“. Ѓоковиќ само се насмеа,

Read More