Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "Трново"

Обезбедувањето на високите партиски функционери од ВМРО-ДПМНЕ на денешната Семакедонска средба во Трново, Битолско, отстрани од народниот собир лице кое викаше „Вратете ги парите!“ - објавува порталот Сакам да кажам. Додека траеја поздравните говори, еден маж помина зад ложата со столови каде седеа високите партиски

Read More