Saturday, Jul 13, 2024
HomePosts Tagged "тренинг"

Иако тешко на негој од вас да почне со вежбање на јога и со тренирање. Ви предлагаме едно одлично секси видео кое сигурно ќе ве мотивира да почнете со вежбање на јога ако не тоа барем сигурно ќе го пуштите уште неколку пати ова секси

Read More

Играчите на Барселона ги започнаа подготовките за новата сезона со тренинг сесија која беше многу забавна за следење бидејќи играа „Бабл фудбал“ со големи пластични топки во кои се тркалаат.

Read More

Светот може да биде лудо место, сите знаеме тоа, предадени на медиумските продавачи масовно купуваме фитнес во сите облици и пакувања. Реално, можеби и нема потреба. Животот е борба! Само затоа што животот е борба не значи дека мора да се уништи секој пат кога ќе влезеш

Read More

Се повеќе внимание во модерниот тренинг се посветува на т.н. core training, што навистина го сметам за логично, силата секогаш доаѓа од внатре, атлетската моќ потекува од мускулното јадро на нашето тело,овој пат ќе се обидам да пишувам за интеракцијата помеѓу карличниот појас од едната

Read More