Tuesday, Jun 25, 2024
HomePosts Tagged "топено сирење"

Сите љубители на млечните производи, посебно оние на неодоливото топено сирење, сега имаат можност да го пробаат истото и тоа - во боја! Ресторан во Хонг Конг го нуди овој тост со шарен топен кашкавал попознат како "Kala Toast", каде секоја боја има и свој вкус:

Read More