Friday, May 24, 2024
HomePosts Tagged "телефони на преклоп"

Ако некогаш сте посакале да ги имате старите телефони на преклоп, да ве израдуваме бидејќи сеуште не се заминати во историјата. Според медиумите, во Јужна Кореја се подготвуваат да лансират нова верзија Samsung W2017 нов модел на мобилен телефон со преклоп.   Оваа вест доаѓа само неколку недели

Read More