Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "технологија"

Светот секојдневно се менува, развојот на технологијата ни овозможува да правиме работи кои нашите предци не ни можеле да ги замислат, но што ќе се случи во иднина? Дали човекој ќе ја открие тајната на бесмртноста, дали ќе можеме нашата свест да ја пренесеме во машина

Read More

Развој на нови и постоечки производи, унапредување на технолошките капацитети и континуирано инвестирање во преносната и пристапната оптичка и безжична мрежа до крајните корисници насекаде низ земјата, се главните карактеристики и фокус на Неотел.Oснован со македонски капитал, Неотел во својата работа се истакнува со квалитетна

Read More

Кога компанија како „Кока-Кола“ и технологијата ќе се спојат во едно, незамисливо е што се може да се постигне. Промовирајќи ја „Кока-Кола Зеро“ успеаја да направат рекламна кампања што може да се вкуси, без разлика дали е на билборд, телевизија или радио. Користејќи Shazam на вашите

Read More