Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Стивен Сегал"

Актерот Стивен Сегал кој во 90-тите години се прочу со голем број на акциони филмови денес е „главната“ закана за Украина. Власти во Киев му забранија на американскиот актер Стивен Сегал да влегува на нивна територија во следните пет години и притоа го прогласија за

Read More

Американскиот актер Стивек Сигал официјално стана државјанин на Србија. Оваа информација е објавена во службен весник, а познатиот актер вети дека Србите ќе ги промовира на најдобар начин во светот. – Се прима во државјанството на Република Србија Стивен Сигал Стивен Фредрик, роден на 10. април

Read More

Познатиот американски актер Стивен Сегал вчера пристигна во Белград во улога на амбасадор на фондацјата „Уметност, слобода, сила“. Вчера белградскиот градоначалник, Синиша Мали со кој разговарал за можна соработка во различни области, а денеска остави средби со претседателот, Томислав Николиќ и премиерот Александар Вучиќ. Разговарале за

Read More