Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "сретна"

Поранешниот премиер и шеф на шведската дипломатија, Карл Билт вечерва отпатува за Србија, по средбите со лидерите на парламентарните партии во Македонија. Билт својата посета ја заврши со средба со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, но оттаму не откриваат повеќе датали за средбата. На прашање

Read More