Monday, Aug 15, 2022
HomePosts Tagged "Советски сојуз"

Филмот кој продукцијата ја чинеше 20 милиони долари, треба да се појави во кино салите на 23-ти Февруари 2017 година. „Защитники“ или „Guardians“ е филм со суперхерои, а според трајлерите ќе изгледа феноменално.

Read More

Теоретичарите на заговори пуштија ново видео на YouTube на кое наводно во 60-тите години агенти на тогашната тајна советска служба КГБ откопуваат тело на вонземјани старо 13.000 години во катакомба во Египет. Според наводите Советите биле заинтересирани за вонземска технологија која ќе им помогне да

Read More