Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "совети" (Page 2)

Многу девојки и жени се соочуваат со проблеми со кожата. Експертски совети од Д-р Коста Цветковиќ - дерматолог Хемискиот пилинг е метода која се користи за израмнување на кожата, нејзино подмладување, лупење на површниот мртов слој на клетки и замена со нов, помлад. Се користи за

Read More