Tuesday, Jan 31, 2023
HomePosts Tagged "социјална мрежа"

Социјалната мрежа Инстаграм конечно им овозможи на своите корисници да разменуваат линкови со директни пораки. Корисниците сега можат да ги споделат линкови и преку нив директно да ја посетат интернет страницата, а се овозможени и линкови за телефонски броеви и адреси. Инстаграм, исто така, воведе поддршка

Read More

Неограниченото пишување на Тwitter може да започне! Социјалната мрежа и официјално го отстрани ограничувањето од 140 карактери во директните пораки. Всушност, лимит постои, но е зголемен на 10.000 карактери што е и повеќе од доловно за да кажете се што сакате. DM пораките, освен што се

Read More