Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "Social Progress"

Организацијата Social Progress Imperative ја објави својата годишна листа за држави каде има највисок квалитет на живот. На врвот се многу држави од Скандинавија, а ова е листата на најразвиените земји во светот според нивниот животен стандард (здравство, хигиена, едукација, квалитетна исхрана

Read More