Monday, Jun 5, 2023
HomePosts Tagged "скопско Кале"

Од денеска до сабота  (7-12 август) на Скопското Кале по десетти пат ќе се одржува традиционалната манифестација – гурмански викенд со пиво „Пиволенд 2017“. Посетителите и годинава ќе имаат можност да уживаат во добра музика, студено пиво и гурмански деликатеси. Фестивалот е под покровителство на

Read More

Од 31 август до 4 септември, Скопското Кале ќе биде збирно место на сите љубители на пивото и добрата забава. „Пиволенд“ и оваа година ќе се погрижи да ја вжешти атмосферата во Скопје по завршувањето на летните одмори. Од организацијата откриваат дел од изведувачите кои

Read More

Од 31 август до 4 септември во Скопје, по деветти пат ќе се одржи „Гурманскиот викенд со пиво- Пиволенд“ на старата локација на скопското Кале. Посетителите пет дена ќе имаат можност да уживаат во дегустација на многу видови пиво, гурмански деликатеси и над 100 музички настапи

Read More