Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "скока"

Овој човек ги надмина сите уживатели на екстремните спортови. Тој скокнал од висина од 200 метри, но не ја гледал земјата поради густата магла. Непознат "Base Jumper" скокнал од највисоката зграда во Дубаи, додека под него се простирале густи облаци низ кои морал да мине

Read More

Пожар избувнал во црквата „Свети Никола“ во Мелбурн во 12.30 часот по австралиско време. Во моментот на пожарот во црквата бил свештеникот Никодим Солунчев кој, за да се спаси од огнената стихија, скокнал од 3,5 метри во рацете на неколку полицајци кои му помогнале да

Read More