Sunday, Jan 29, 2023
HomePosts Tagged "скенер за отпечатоци"

Mastercard развива биометриски банкарски картички, кои би требало да бидат многу побезбедни во споредба со класичните картички, за кои треба да се внесе ПИН кога сакате да платите некаде. Ако некој ви ја украде картичката и го знае ПИН кодот, може лесно да ви ја

Read More

ZTE официјално го лансираше Nubia Z11, новиот шампион во мини класата, кој ќе чини само 200 евра. Nubia Z11 mini доаѓа со 5 инчен Full HD дисплеј, работи со осум-јадрен Snapdragon 617 процесор, 3 GB RAM, 64 GB вградена меморија, има батерија со капацитет од

Read More