Saturday, Mar 25, 2023
HomePosts Tagged "Силфра"

Ако сакате да пливаат меѓу двата континента, Силфра е едно ретко место кое тоа ви го овозможува и вистински доказ дека нашата земја се уште не изненадува. Пукнатините во морето се наоѓа во Исланд и го дели евроазискиот и северноамериканките тектонски плочи кои се движат подалеку

Read More