Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "шутерска"

За време на најголемиот гејминг саем Е3 во Лас Вегас студиото Infinity Ward го објави првото видео од гејмплејот на новата шутерска игра Call of Duty: Infinite Warfare кој е досега најнапреден и изгледа како да се наоѓате во некој sci-fi филм управувајќи со вселенски

Read More