Wednesday, Feb 28, 2024
HomePosts Tagged "шатор"

Убавините на природата и предизвиците кои ќе ве натераат да излезете од  вашата зона на комфор сами по себе претставуваат авантура, прекрасниот погледот и искуствата со кои ќе се стекнете се само причина плус да му дадете шанса на кампувањето. Да напоменеме дека купувањето на опрема

Read More

Младите девојки биле регрутирани од страна на DIY  Girls- непрофитна организација која вработува тинејџерки од семејства со ниски приходи, за да извршуваат работи од областа на технологијата и инженеринг. 12 млади девојки, работејки заедно во текот на изминатата година, успеале да создадат шатор на соларна енергија

Read More