Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "северна светлина"

Астронаутот Скот Кели ја сними северната светлина Аурора Бореалис од Меѓународната вселенска станица за време на неговиот 141-ви ден во вселената. Снимката е импресивна и е направена на изгрејсонце. Феноменот Аурора Бореалис го одзема здивот кога се набљудува и од Земјата на крајниот север, но

Read More