Saturday, Jun 3, 2023
HomePosts Tagged "сетила"

Рецептите не можат да се замислат без сол и бибер, но знаевте ли дека храната најдобро се зачинува со музика? Истражувањата на водечкиот стручњак во областа на експериментална психологија,професор Чарлс Спенс од Универзитетот во Оксфорд покажале дека музичкиот амбиент многу влијае на начинот на кој ја

Read More