Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "сели"

Vодителка на емисијата Вин-Вин, Оливера Трајковска сезоната ќе ја започне на ТВ Телма. Трансферот е направен денеска, а првата емисија од оваа сезона ќе биде на 19-ти овој месец. В.Д. главниот уредник на Телма, Боби Христов и посака добредојде на Трајковска. „Официјално добредојде во #ТОПТЕМА

Read More

Жаре ја промени телевизијата и во негов стил направи одлична најава. Од наредната сабота, 28 ноември, вашето омиленото шоу „Еден на еден“ почнува да се емитува на телевизија Телма во 19:15 часот. Погледнете како Жаре успеа да стигне до Телма.

Read More