Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "сексуални помагала"

Голем број од Македонците преферираат да користат лубриканти и други сексуални помагала, покажа истражувањето спонзорирано од Дурекс, глобално најпознатиот бренд за презервативи. Анкетата спроведена на репрезентативен примерок од 811 испитаници, уште покажа дека Македонците се претпазливи и внимателни, 70% или 566 од испитаниците при сексуалниот

Read More