Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "сеф"

Петмина граѓани пријавиле во СВР Скопје дека им недостасуваат пари и предмети кои ги чувале во сефови во објект на Шпаркасе банка во Скопје. Веднаш по добиената пријава известен е јавен обвинител и се преземаат мерки и активности за расчистување на случајот.

Read More

Златен накит во вредност од 25 илјади евра е украден вчера од домот на Е.Р (41). Непознато лице провалило во куќата на улицата „Илинденска“ во Гостивар некаде околу 12 часот и успеало да го отвори сефот и да го одземе сиот накит. Екипата од ПС -

Read More