Tuesday, Mar 21, 2023
HomePosts Tagged "Санта Аргирова"

Санта Аргирова е предлогот на Социјалдемократскиот сојуз за нов главен уредник на МТВ кој ќе треба да стапи на функцијата од први септември, објави Фактор. Истиот извор тврди дека засега ниту ја потврдуваат ниту ја демантираат информацијата за номинацијата на долгогодишната новинарка а во последниве

Read More