Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "Samsung Galaxy S8"

Sony Mobile планира нивниот следен смартфон Xperia X Ultra да биде подобро изработен од Galaxy S8 и LG G6 со тоа што ќе има големина од 6.4 инчи, но со издолжена форма на дисплејот со нов вид на сразмер од 21:9. На тој начин предната површина

Read More

“Galaxy S8 Red Screen” е најпребаруваниот поим во последните два дена, откако беше објавена тревога со црвен екран во Јужна Кореја. Имено, корисниците мислеле дека екранот на телефонот има фабричка грешка, но тоа е само опција за балансирање на бојата. „Сите уреди на Samsung поминуваат строг

Read More

JerryRig Everything каналот на YouTube кој ги применува сите вообичаени тестови на издржливост како и неколку екстремни дополнителни тортури на ред за мачење го стави и новиот Galaxy S8 кој овие денови влегува во продажба. Во продолжение погледнете сами низ што се помина Galaxy S8

Read More

Според почетните резултати од преднарачките кои фановите ги вршат најпопуларен од новите модели на Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus е тој со црна боја на маската, пренесува Телефони. Без оглед на повисоката цена најмногу се бара Galaxy S8 Plus Midnight Black, па според Samsung полека

Read More

Откако протече постер со Samsung Galaxy S8 веќе е потврдено дека премиум смартфонот ќе биде лансиран и пуштен во продажба во април. Промоцијата на Galaxy S8 веќе одамна е познато дека ќе се одржи на 29 март, а кон крајот на април истиот ќе биде достапен

Read More
POST TAGS: