Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "Samsung Galaxy Note 7"

Според најновите инсајдерски информации од Јужна Кореја се очекува репарираниот Galaxy Note 7 да биде речиси двојно поевтин од оригиналниот модел и може да се продава за цена од околу 400 долари. Станува збор за модел на Galaxy Note 7 кој има заменета батерија, како и

Read More

Samsung еден месец порано од вообичаеното го лансираше новиот супер моќен фаблет Galaxy Note 7 со променета тактика за спремно да го дочека доаѓањето на iPhone 7 Pro како главен конкурент во најава. Galaxy Note 7 ги содржи сите компонети кои ги има премиум смартфонот

Read More

На помалку од 15 дена до промоцијата на Galaxy Note 7 веќе речиси и да нема никакви мистерии, па така со најновото протекување на упатството се открива како ќе функционира и Iris скенерот зa очи кој за прв пат ќе биде применет. Според упатството корисниците ќе

Read More

Следната голема иновација за фаблетот Galaxy Note 7 подолго време се шпекулираше дека ќе биде воведување на скенер за очи, а тоа сега е потврдено. Компанијата Patron е задолжена да го изработи Iris скенерот за Galaxy Note 7 со кој ќе се подобри безбедноста и

Read More