Sunday, Mar 26, 2023
HomePosts Tagged "ресторани"

Преспанското крајбрежје доби неколку нови плажи со чист ситен песок и модерни содржини за сите туристи, а и оваа година угостителите ќе се обидат да ги привлечат посетителите со многу пониски цени. Така кафето во баровите и рестораните се движи од 40 до 60 денари,

Read More

Ланецот на ресторани за брза храна McDonalds некарактеристично бележи голем пад на продажбата, а со тоа и на профитот бидејќи новите генерации на возраст од 15 до 30 години се поретко јадат бургери и помфрит и се вртат кон здравата храна, како и кон побогатите

Read More

  Летниот одмор е време во кое сакате сосема да се релаксирате и да се чувствувате безгрижно. Токму затоа, потребна ви е подготовка пред да тргнете на пат. Еве неколку совети кои ќе ви помогнат да се организирате и да имате убаво патување без стрес. Направете сопствено

Read More