Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "„Red Hot Chili Peppers“"

Обожавателите на групата „Red hot chili peppers“ во вторник на 6 септември во 20 часот ќе можат да следат пренос од нивниот концерт во Берлин преку интерактивен стриминг во живо од 360 степени. Тоа ќе биде прв ваков концерт во светот! Концертот ќе биде одржан

Read More

Новиот албум на групата „Red Hot Chili Peppers“, „The Getaway“, вчера беше промовиран и е пуштен во продажба ширум светот. Љубителите на овој бенд на нов материјал чекаат веќе пет години, колку што поминаа од нивното претходно издание „I'm With You“. Новиот албум „The Getaway“

Read More

Популарните „Red Hot Chili Peppers“ го објавија најновиот спото за нивната песна „Dark Necessities", главнот сингл од најновиот албум на групата, што го режираше актерката Оливија Вајлд.Станува збор за водечкиот сингл од последниот албум на бендот, насловен „The Getaway”. Видеото е со урбана содржина: гледаме

Read More

Групата „Red hot chili peppers“ претстави уште една песна со која го најавува новиот албум, а овој пат станува збор за нумерата „We Turn Red“. Албумот „The Getaway“ ќе биде објавен на 17 јуни за издавачката куќа „Warner Bros. Records“. Овој албум ќе биде единаесети

Read More

Популарниот калифорниски состав „Red Hot Chili Peppers“ ја објави песната „The Gateway“ од новиот, истоимен албум кој нивните обожаватели ширум светот нестрпливо го исчекуваат. Нумерата, која понекогаш звучи како група змии да води пријателска дебата, доаѓа три недели откако бендот го најави 11 студиски албум.

Read More