Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "реално шоу"

Ниту најдобриот тенисер на светот не можеше да им одолее на „американските“ реални шоуа. Новак Ѓоковиќ ги изненади сите со еден необичен чекор во својата кариера. Тој годинава ќе стане ѕвезда на реално шоу, кое ќе го следи неговиот живот. Емисијата која едноставно ќе се вика

Read More

На американската тв мрежа АBC ќе започне новата сезона на реалното шоу „Ерген“ во кое ќе влезат 25 нови девојки и млади жени кои се обидат да го шармираат и освојат среќниот ерген Бен Хигинс кој на крајот ќе треба да ја одбере својата избраничка

Read More