Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "реални шоуа"

Популарниот музички канал MTV денес слави 35 години емитување на програма, а првото емитувано видео е „Video Killed the Radio Star“ од „The Buggles“. Со години MTV беше предводник на алтернативната сцена, секогаш оставајќи простор за новите музички жанрови и изведувачите кои беа омилени на

Read More

Скандалозните реални шоуа ги преплавија сите телевизиски канали на Балканот. Конечно, граѓаните на Србија се сетија да се побунат. Тие започнаа онлајн петиција која многу брзо почна да се полни со потписи. Со петицијата бараат реалните шоуа да се укинат бидејќи содржат премногу блуд, неморал,

Read More