Wednesday, Feb 28, 2024
HomePosts Tagged "развој"

Развој на нови и постоечки производи, унапредување на технолошките капацитети и континуирано инвестирање во преносната и пристапната оптичка и безжична мрежа до крајните корисници насекаде низ земјата, се главните карактеристики и фокус на Неотел.Oснован со македонски капитал, Неотел во својата работа се истакнува со квалитетна

Read More

И покрај тоа што е релативно млада, српската индустрија на видео игри брзо прерасна во една од водечките на светско ниво, пишува порталот bizlife.rs. Според истражувањата, Србија генерирала 46,7 милиони долари приходи од развој на видео игри во текот на минатата година, а пазарот на игри

Read More