Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "разочарувачко оживување"

Враќањето на Џон Сноу од мртвите и не беше големо изненадување во однос на шпекулациите кои претходеа за тоа пред почетокот на сезона 6. Меѓутоа, она што обожавателите никако не можеа да го предвидат беше тоа дали враќањето од мртвите ќе го промени еден од

Read More