Wednesday, Feb 28, 2024
HomePosts Tagged "рај"

Сејшелите се една од најпосакуваните туристички дестинации во светот, но како од вистински сон е помалиот остров Ла Диг кој е омилен на посетителите поради еден интересен детаљ. Најфотографираната Анс Сорс Д`Арџент која често се појавува на интернет пребарувањата за „рајска плажа“ е токму лоцирана

Read More

Венеција се бори со нивоата на растење на водите уште од 5-иот век. За жал, денес се чини дека водата ја добива битката. Неколку фактори се виновни за оваа тажна приказна на еден од најубавите и најромантични градови во светотот. Еден од тие фактори е

Read More