Wednesday, Mar 29, 2023
HomePosts Tagged "процедура"

Министерот Миновски се „фатил како слеп за буџет“. Шегата настрана министерот за финансии најави дека во понеделник ќе биде доставен предлог буџетот за 2017-та до Владата на Република Македонија со што и официјално ќе започне процедурата за негово изгласување. Опозицијата сосема разбирливо негодува бидејќи преостанатото

Read More

Дали некогаш сте помислиле дека името не ви се допаѓа или пак за некој друг со смешно име сте помислиле „кога јас би се викал така, веднаш би си го променил името“? Во Македонија има вакви примери, а очигледно менувањето на името веќе не се

Read More