Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "продажба на половни смартфони"

Јужнокорејскиот технолошки гигант планира од следната година да започне со продажба половни паметни телефони и тоа продажба на своите најдобри модели. Новиот програм на „Самсунг“ подразбира продажба на половни паметни телефони кои ги враќаат купците претплатени на програмата „Старо за ново“, на пазарите како Јужна

Read More