Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "пријатели"

Холивудскиот актер Дејвид Швимер, кој се стекна со светска слава благодарение на Рос улогата во серијата "Пријатели", стави крај на бракот со неговата сопруга Зои Бакман. "Ние одлучивме да се разделиме и да живеат одвоено за некое време, додека не одлучиме што ќе биде со нас

Read More

InterNations направи истражување и мапа во кои земји е лесно, а во кои тешко да се спријателиш. Тајван, Уганда, Коста Рика, Мексико и Колумбија се на врвот на листата, додека Чешка, Саудиска Арабија и Кувајт се на дното на листата како најмалку пријателски земји. Погледнете

Read More

Стана познат како смотаниот професор во серијата „пријатели“, но актерот Дејвид Швимер (49) вели дека му требале месеци за да се опорави од толкавата слава. Во едно неодамнешно интервју, тој открива дека славата која ја стекнал со „Пријатели“, многу тешко ја поднесувал и поради тоа едно

Read More

Благодетите на насмевката за психофизичко здравје до сега беа потврдени безброј пати, но помалку е познато дека не се смееме исто во секое друштво. Дека нашата насмевка звучи различно кога сме со пријатели за разлика кога сме со непознати лица, заклучија научниците од универзитетот во

Read More

Бразилскиот фотограф Маркос Алберти започнал проект при кој ги сликал своите пријатели после 3 чаши вино.  Првите фотографии Маркос ги направил веднаш штом неговите пријатели пристигнале во студиото додека останатите моменти се доловени во текот на долгиот работен ден после секоја чаша вино. Разликата од една чаша до друга е

Read More

Троцки и Ѓоковиќ се пријатели надвор од терените, па често знаат да се шегуваат меѓу себе, но овој пат на Троицки му се испушти во јавност. Додека Ѓоковиќ одеше накај теренот за тенис, Троицки до довикна со: „Ноле, бакни ме доле!“. Ѓоковиќ само се насмеа,

Read More