Monday, Aug 15, 2022
HomePosts Tagged "престижен"

Престижен канадски универзитет запиша 12 годишно дете од Индонезија на студиите по физика, пренесоа вчера индонезиските медиуми. Чендикиаван „Дики“ Сурјатмаџа е примен на University of Waterloo во Онтарио со стипендија, рече индонезискиот амбасадор во канада, Теуку Фаизасиах за весникот „Џакарта пост“. „Тоа секако е извор за

Read More