Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "Преспа"

Преспанското крајбрежје важи за помирно за релаксиран одмор со чисти песочни плажи и топло езерска вода, но за тие што сакаат подинамична атмосфера не изостануваат ниту журките, како неодамнешнате „пена парти“ која се одржа на плажата во Претор со голема посетеност, пред се на младите

Read More