Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "постоење"

Југословенската новинска агенција Танјуг и официјално престана да постои на 31 октомври кога е избришана од регистарот на Агенцијата за стопански регистри. Вработените ќе добијат испратнина и октомвриските плати, пишуваат белградските медиуми. „Официјално не сме информирани, но неофицијално добивме известување дека агенцијата Танјуг официјално престана да

Read More