Monday, Aug 15, 2022
HomePosts Tagged "положи"

Студент од Охајо им стана херој на своите колеги откако сите го положија испитот поради неговиот облог со професорот. Веднаш стана и интернет ѕвезда. Професорот по органска хемија ветил дека ќе ги пушти да положат сите во групата ако студентот ја погоди корпата за смет

Read More

Од утре до 21 август ќе се полага државна матура во средните училишта. Ќе полагаат оние матуранти кои во јунскиот испитен рок не беа тестирани или не успеаја да положат некој од предметите. Утре ќе се полага задолжителниот предмет мајчин јазик и литература. На 19 август

Read More