Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "подбив"

На интернет се поведува голема иницијатива за одржување на мега спектакуларен концерт на музичарот и рок пророк Канго откако го издаде големиот хит Аманет, субвенциониран од државата со неколку илјади евра. Иницијативата веќе привлекува големо внимание и многумина го изразуваат интересот за концертот закажан на

Read More

Белгискиот посредник Питер Ванхојте е на еден чекор до прогласување на персона нонграта во Македонија откако владејачката партија одлучи целосно да ги прекине сите преговори каде ќе учествува тој прогласувајќи го неговиот статус чисто туристичко. Тој веднаш возврати на Twitter со нов шеговит твит во

Read More