Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "победници"

The Dronestagram social network  ја објави листата од најубави фотографии за 2017 година. Учесниците се натпреваруваа во 4 категории: Nature, Urban, People и Creativity. Погледнете ги победничките фотографии. Категорија: Nature #1 фотогра : jcourtial #2 фотограф: Calin Stan #3 фотограф: Florian Категорија: Urban #1 фотограф: bachirm #2 фотограф: alexeygo #3 фотограф: luckydron Категорија: People #1 фотограф: Martin Sanchez #2 форограф: helios1412 #3

Read More

Серијата „Game of thrones“ ја освои наградата Еми за најдобра драмска серија втора година по ред и стана најнаградувана телевизиска серија. Серијата „Veep“ повторно ја освои наградата за најдобра комедија, а Џулија Луис-Драјфус која ја игра главната улога е наградена по рекорден шести пат за

Read More

Избрани се победниците за годинашниот фото-натпревар на National Geographic, а беа избрани од 17 илјади фотографии од сите ќошиња на светот. Победниците се бирани во неколку категории - патувачки портрети, пејсажи, смисла за место и спонтани моменти. Ануар Патјане Флориук ја освои првата награда за

Read More