Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "плажа.Дојран"

Сите љубители на книги од денеска ќе можат бесплатно да читаат популарни книжевни изданија и тоа на Градската плажа во Дојран. Таму ќе ја најдете и  најчитаната книга за ова лето „Сеќавање на љубовта“. На полиците од оваа библиотека на плажа се најода и книгата „Бездомникот

Read More