Friday, May 24, 2024
HomePosts Tagged "платежни картички"

Потребни се законски измени и ребаланс на Буџетот за да се изготват списоците на физички лица кои ќе треба да добијат платежна картичка. Со ребалансот на Буџетот за 2020 година, се обезбедуваат 470 милиони евра за реализација на мерките од четвртиот пакет за помош и поддршка,

Read More